K

Svaneholms Slottsrestaurang

Adress: Svaneholms Slott , 274 91 Skurup Visa karta

Adress: Svaneholms Slott , 274 91 Skurup

Förgyll veckan med rejäl husmanskost i en magisk miljö. Njut av god mat i de svenska smakernas melodi, här finns något för alla. Ta en långlunch med en avslutande härlig promenad i den vackra slottsparken, eller sväng in snabbt och smidigt från E65:an.

Lunch serveras kl. 11:30 – 14:00 måndag till fredag - se hemsidan för aktuell veckomeny. Välj mellan dagens, veckans vegetariska, veckans sallad och veckans slottslunch (tvårätters). Måltidsdryck, ett fräscht salladsbord och kaffe eller té ingår alltid.

Svaneholms slottsrestaurang erbjuder klassiskt svenska smaker i en magisk miljö och diverse bokningsmöjligheter efter dina önskemål. Håll en glädjefylld fest, ett romantiskt bröllop eller boka in ett lunchmöte i separat rum. Kontakta oss så skräddarsyr vi ett paket som passar dina visioner.

Snart ligger slottsparken under ett täcke av snö och julen tippar fram. Missa då inte att boka in ett härligt julbord med vännerna, familjen eller företaget! Vi dukar upp en buffé på eget vis som består av klassiska svenska smaker á la Svaneholm. Enjoy underhåller ert sällskap under kvällen för bästa möjliga stämning, välkomna!

Glöm ej boka catering, julbord, julbrunch!

Visa mer

Om denna aktivitet